La igualtat d'oportunitats entre homes i dones des de la visió dels més petits

Dilluns, 15 de març de 2021 a les 13:45

Els petits i petites de l’Escola Sant Miquel, tutoritzats pels professors i professores, ja han fet la seva aportació artística del que representa per a ells la igualtat. A canvi han rebut la motxilla del dia de la dona. Tu també vols que sigui teva? Caldrà que també facis la teva aportació! És molt senzill!

Fes-nos arribar amb un toc artístic el que representa per a tu la igualtat, en format dibuix, pintura, música, poesia o relat sobre: LA DONA I LA IGUALTAT, en tots els àmbits (esportiu, laboral, familiar...) i envia-ho a la direcció: ctgl.pij@diba.cat  

Amb tot el material que ens feu arribar portarem a terme una exposició al Casal Cultural o al Punt d'Informació Juvenil "Món Jove" quan els equipaments es puguin obrir.

És important que quan ens feu arribar el correu electrònic amb l’aportació artística ens indiqueu el vostre nom i cognoms, així com el vostre telèfon per tal que ens puguem posar en contacte amb vosaltres.

Vàlid per a persones majors de 13 anys empadronades a Castellgalí.

Deixeu volar la vostra creativitat i podreu lluir la motxilla de la igualtat a diari, ja que cada dia de l’any és important per tal de reforçar la igualtat de la dona, no importa que no sigui 8 de març.  

Darrera actualització: 23.03.2021 | 14:28