La importància de donar sang, i més encara en època de covid-19. Dimarts 1 de desembre a Castellgalí #etsimprescindible vine a donar sang

Dijous, 26 de novembre de 2020 a les 00:00

A causa de la crisi sanitària generada per la covid-19, ara més que mai, és important fer la teva donació de sang per tal de tenir reserves per als hospitals. La donació és un acte de solidaritat que el món necessita ara més que mai en el context de la pandèmia de la COVID-19. Els nivells del banc de sang estan baixos, ja que des que va començar la pandèmia no s’ha deixat d’atendre a les persones que ho han necessitat.

El dimarts 1 de desembre es fa una nova campanya de donació de sang al municipi. Les donacions es faran de les 16:00 a les 20:00 hores al casal d’avis “Casal de la Gent Gran de Castellgalí”.

 

Amb el lema 'Ets imprescindible' novament es fa una crida als donants per tal que puguin fer donacions de sang, ara més que mai. Cal tenir en compte que a causa de la pandèmia cal tenir els hospitals dotats per a la bona cura dels pacients que ho puguin necessitar i per tal de poder tenir i oferir diversitat en els grups sanguinis de les reserves sanitàries.

  

Recordeu que per fer les donacions de sang cal reservar hora al web: donarsang.gencat.cat o bé al telèfon de contacte: 935.573.566

 

Per tal de fer la donació caldrà que et rentis les mans, et donarem un bolígraf d’un sol ús per emplenar el qüestionari. Si pots, porta’l emplenat. Descarrega’l a: donarsang.gencat.cat/formulari. Caldrà prendre la temperatura i caldrà  anar amb guants i mascareta.  

Darrera actualització: 26.11.2020 | 12:56