La màgia d’orient, al pavelló municipal de Castellgalí, CAMPAMENT REIAL

Dimarts, 29 de desembre de 2020 a les 10:45

Aquest Nadal Els Reis de l’Orient no passejaran pels carrers del poble de Castellgalí, fent la tradicional cavalcada de reis, però si els trobareu al pavelló municipal d’esports. A causa de la crisi sanitària la rebuda als reis mags s’haurà de portar a terme de forma estàtica, per tal de respectar les mesures de seguretat i evitar aglomeracions.  

La pandèmia no pot desdibuixar el somriure dels més petits de la casa i la seva il·lusió. La nit del 5 de gener és considerada la nit més màgica de l’any, per l’arribada de ses majestats. Aquest any no podia ser menys i els reis també visitaran el nostre municipi, però de forma diferent. A continuació us expliquem com serà la rebuda als reis d’aquest 2021 al poble de Castellgalí.

La cavalcada de reis d’aquest Nadal es farà de forma estàtica al pavelló municipal d’esports de Castellgalí, amb accés controlat i amb aforaments limitats.

Es portaran a terme tres torns per poder veure als reis, els torns seran els següents: primer torn (de les 18:00h fins a les 19:00h), segon torn (de les 19:00h fins a les 20:00h) i el tercer i últim torn de les (20:00h fins a les 21:00h).

Caldrà reservar per poder assistir a aquest esdeveniment i triar torn (no es reserva una hora en concret, sinó un torn, les persones entraran al pavelló en funció de l’ordre d’arribada i podran pujar a veure els reis durant la franja horària del torn al qual s’han inscrit).

Els assistents s’esperaran dins del pavelló municipal d’esports, on podran gaudir d’un espectacle d’animació, fins que puguin pujar a fer la foto amb els reis. Hi haurà un professional que farà fotografies als nens i/o famílies amb els reis. Posteriorment, aquestes fotos les podreu passar a recollir, de forma totalment gratuïta.

Per reservar el vostre torn caldrà que truqueu al telèfon de l’Ajuntament de Castellgalí (93.833.00.21) caldrà dir el nom i cognoms de tots els assistents, el seu DNI i el telèfon de contacte.   

Darrera actualització: 04.01.2021 | 10:15