La nova normalitat obliga a adaptar la Festa Major 2020 limitant els actes tradicionals

Dijous, 18 de juny de 2020 a les 08:45

El poble de Castellgalí viurà una Festa Major d’estiu 2020 segura, adaptant els seus actes.  Els veïns i veïnes del municipi mereixen gaudir d’aquesta festivitat amb la major seguretat possible.

Aquest estiu 2020 la Festa Major d’estiu del poble de Castellgalí no disposarà d’un programa d’actes, a causa de la crisi sanitària generada per la COVID-19. Per tal de vetllar per la seguretat dels veïns i veïnes del poble de Castellgalí, l’Ajuntament ha decidit oferir alguns actes adaptats a les mesures de seguretat, programats per al primer cap de setmana del mes d’agost.

 

L’Ajuntament de Castellgalí no vol suspendre la Festa Major d’aquest estiu 2020, però si adaptar-la a la nova normalitat.

 

La primera setmana del mes d’agost, des de fa molt temps enrere, sempre ha estat sinònim de festivitat al poble de Castellgalí i, aquest any no podia ser menys, però amb limitacions.

 

Els veïns i veïnes del poble de Castellgalí han estat uns herois durant aquest confinament. Des de l’equip de govern s’està treballant per oferir als habitants del municipi la possibilitat de gaudir d’actes lúdics i festius durant aquesta Festa Major 2020, però sempre vetllant per la seguretat dels nostres veïns i veïnes i respectant les mesures de distanciament.

 

En aixecar-se l’estat d’alarma no sabem quines condicions i/o normatives hi hauran, ni tampoc quines activitats es podran portar a terme. Per aquest motiu, l’equip de govern s’està involucrant al màxim i aquest cop encara més que mai, per tal d’ajustar els actes a la plena seguretat dels habitants de Castellgalí.

 

L’Ajuntament anirà informant a través dels canals de comunicació oficials: web municipal, xarxes socials, entre d’altres, de tots els actes i activitats que s’aniran informant.

 

Aprofitem per comentar-vos alguns aspectes que ja sabem que es veuran afectats i, per tant, resultaran totalment suprimits. Tota activitat massiva serà cancel·lada i tampoc es podran desenvolupar activitats tradicionals de Festa Major d’estiu com els balls o l’esport.    

Darrera actualització: 18.06.2020 | 08:54