L’Ajuntament de Castellgalí es mostra en contra de la violència envers les dones i lluita per igualar les oportunitats entre ambdós gèneres

Dilluns, 23 de novembre de 2020 a les 13:40

l’Ajuntament del municipi, any rere any, es mostra absolutament en contra de la violència de gènere i en total desacord envers qualsevol tipus d’acte violent en general. La violència no soluciona els conflictes, ja que els problemes i/o desacords es resolen mitjançant el diàleg i la paraula. En el dia internacional per a l’eliminació de la violència en contra de les dones des de l’Ajuntament de Castellgalí fem total suport a les persones que, lamentablement, encara ho pateixen i lluitem per tal que cada vegada siguin menys les que hagin de viure aquestes situacions.    

En la societat en la què vivim s’ha avançat progressivament per tal d’equiparar les dones i els homes, però cal seguir lluitant per acabar amb les desigualtats, per petites que siguin, per raó de gènere i per aturar al cent per cent la violència envers les dones.   

Cal que continuem promovent i protegint els drets i les llibertats fonamentals de les dones, drets que com a ciutadanes tenen reconeguts. Considerem que cadascú de nosaltres, en el seu entorn: família, estudis, feina, activitats, oci... pot aportar el seu granet de sorra per anar canviant aquesta situació i tenir una societat més igualitària, ja que els petits canvis són poderosos.

Des de l’Ajuntament de Castellgalí assumim aquest compromís i mostrem tots els nostres esforços i recursos per a la sensibilització, prevenció i detecció precoç de la violència de gènere; alhora que som conscients que també cal garantir l’atenció, l’assistència, la protecció, la reparació i la recuperació de les dones que han viscut situacions de maltractaments.

Des de l’Ajuntament lluitem per tal que les dones i els homes del poble de Castellgalí avancin conjuntament, ja que les igualtats d’oportunitats entre ambdós generes suposen un dels pilars fonamentals per a nosaltres.  

Aprofitem per mostrar conjuntament el nostre condol per totes i cada una de les dones que han estat víctimes de la violència masclista arreu del món. Cal seguir lluitant per evitar que es produeixin aquestes tragèdies en les quals una persona pugui sentir-se tan superior envers l’altre, arribant al nivell de posar punt i final en la seva vida i arravatar-la d’aquest món.

Darrera actualització: 26.11.2020 | 10:08