L’Ajuntament de Castellgalí ja disposa de xarxes socials

Dimarts, 11 de febrer de 2020 a les 00:00

A partir d’ara ja disposem d’un compte oficial d’Instagram i de Facebook on podreu seguir tota l’actualitat del municipi de Castellgalí. També podreu interactuar compartint totes les vostres imatges amb el hashtag #jocastellgalí.

L’Ajuntament de Castellgalí ja disposa d’un canal de comunicació 2.0 que engloba les xarxes socials Instagram i Facebook.

 

A Instagram ens podreu trobar sota l’usuàri: @ajuntament.castellgalí i al Facebook ens podreu trobar sota l’usuari: Actualitat Ajuntament de Castellgalí.

Mitjançant aquestes dues xarxes socials podreu estar al dia de l’actualitat del municipi de Castellgalí, descobrir totes les novetats en quant a actes i activitats, conèixer el municipi amb la secció (coneix el municipi) i interactuar compartint les vostres imatges amb el hashtag #jocastellgalí.

La comunicació digital 2.0 permetrà que pugueu conèixer instantàniament tota la informació traslladada en mans de l’Ajuntament de Castellgalí. A través de @ajuntament.castellgalí i Actualitat Ajuntament de Castellgalí podreu estar al dia de totes les novetats tan de l’Ajuntament com del municipi de Castellgalí.

Darrera actualització: 11.02.2020 | 14:05