L'Ajuntament de Castellgalí plenament implicat en la campanya del dia de la dona impulsada pel Consell Comarcal del Bages: + esport - límits

Dilluns, 8 de març de 2021 a les 08:00

El nostre Ajuntament mostra ple suport en l'impuls i promoció de la campanya: més esport i menys límits. Per tal d'afavorir a l'esport femení evitant la infravaloració d'aquest col·lectiu.

Recolzem la proposta del Consell Comarcal del Bages on es pretén igualar l’esport, independentment del sexe de les persones que l’estan portant a terme. És a dir es pretén que el futbol, bàsquet o qualsevol altre activitat esportiva pugui generar la mateixa expectació sense importar que sigui jugat per noies o per nois.

Sota l’emblema més esport menys límits. També es pretén impulsar que les mateixes dones esportistes acabin amb les limitacions de acotar el seu talent pel simple fet de ser del sexe femení.

La campanya pretén impulsar que les persones, independentment del gènere, intentin ser la millor versió d’ells mateixos sense raó de gènere.

També us facilitem el manifesti impulsat per la Diputació de Barcelona, per tal que pugueu fer-hi una ullada, en documentació adjunta.  

Darrera actualització: 08.03.2021 | 08:30