L’alcalde del municipi de Castellgalí i el del Pont de Vilomara reclamen que es reobrin els dos consultoris locals

Dijous, 25 de juny de 2020 a les 11:00

L’Alcalde del municipi de Castellgalí, Cristòfol Gimeno i el batlle del Pont de Vilomara i Rocafort, Enric Campàs, han fet arribar una carta als responsables del Departament de Salut exigint la reobertura dels consultoris mèdics dels dos municipis.

Els dos alcaldes consideren que s’està negant un servei essencial, com és l’atenció sanitària.

L’Alcalde de Castellgalí i l’Alcalde del Pont de Vilomara i Rocafort han fet arribar una carta als responsables del Departament de Salut, inclosa la consellera Alba Vergés davant la no obertura dels consultoris mèdics dels dos municipis.

Els dos centres d’atenció primària estan tancats des del març i no s’espera la seva obertura fins a mitjans de setembre.

En aquesta carta, l’Alcalde de Castellgalí i el de Pont de Vilomara i Rocafort consideren que s’està negant als veïns i veïnes dels dos pobles un servei essencial com resulta l’atenció sanitària, sobretot per aquelles persones més vulnerables.

Els consultoris de les dues poblacions van tancar el dilluns 16 de març, “la qual cosa es va entendre perfectament degut a la situació que estàvem vivint” comenten els dos alcaldes “d’això ja fa més de tres mesos i no podem entendre ni compartir que, passat aquest temps continuem patint aquest abandonament.

Els dos alcaldes valoren i agraeixen la tasca del personal sanitari del CAP de Sant Vicenç de Castellet, del qual depenen els dos caps a causa de la crisi sanitària generada per la COVID-19.

A continuació podreu visualitzar la carta que es va fer arribar als responsables del Departament de salut:

 

Darrera actualització: 25.06.2020 | 11:06