L’Alcalde del municipi de Castellgalí vetlla per millorar el transport ferroviari en la línia R4

Dijous, 6 de febrer de 2020 a les 00:00

L’Alcalde de Castellgali Cristòfol Gimeno, vetlla per millorar les condicions de la línia ferroviària de RENFE R4. Com ja ha fet altres vegades, assisteix a la reunió per tal de garantir millores coneixent anteriors i futures actuacions d’aquest transport ferroviari.   

Aquest dimarts 06 de febrer Cristòfol Gimeno ha assistit a la reunió en referència a la línia R4 de rodalies de RENFE. L’acte ha tingut lloc a la ciutat de Barcelona a les instal·lacions de Renfe i Adif.

Han assistit a aquesta jornada els màxims responsables de RENFE i Adif, pla de rodalies de Catalunya, Consells Comarcals i els diversos Alcaldes dels municipis per on transcorre el pas de la línia R4 de rodalies.

Al llarga d’aquesta reunió s’ha explicat a tots els assistents les diverses actuacions que des de RENFE i Adif s’han portat a terme al llarg dels últims mesos i també s’ha fet una previsió de les actuacions d’aquesta via de transport de rodalies.

També s’ha comunicat entre tots els assistents les diverses actuacions estratègiques del pla de rodalies que data de l’any 2019 fins l’any 2028.

L’Alcalde de Castellgalí, Cristòfol Gimeno, ha assistit a l’acte portat a terme a Barcelona en representació del municipi, tal com ja ha fet en alguna altre ocasió en la qual ha hagut d’assistir a la reunió citada i organitzada a Madrid.

Aquestes reunions permeten el contacte entre Consells Comarcals i màxims representants de cada municipi, aquest fet permet que tots els Alcaldes de les zones per on passa la línia R4 puguin conèixer de primera mà totes les actuacions que han fet i que faran al respecte.      

Darrera actualització: 06.02.2020 | 14:26