L’empresa Thor Especialidades, S.A, novament compromesa amb l’educació del municipi, signa un acord de donació amb l’Ajuntament

Divendres, 24 de setembre de 2021 a les 14:14

L’empresa Thor Especialidades, S.A signa un acord de donació, amb L’Ajuntament de Castellgalí, destinat a l’Escola Municipal Sant Miquel i a la Llar d’Infants Castellnins.

Durant el matí d’avui l’Alcalde del municipi, Cristòfol Gimeno i el representant de l’empresa Thor Especialidades, S.A, en qualitat de Conseller delegat, Albert Garcia han visitat les dues instal·lacions educatives del municipi, per tal de poder transmetre tot el seu recolzament, pel que fa a l’aportació realitzada.

Tant per l’empresa com pel consistori és essencial i primordial vetllar pel benestar dels nens i nenes dels nostres centres municipals, per  tant amb aquesta visita també s’ha aprofitat per compartir i rebre el “feedback” dels professionals del centre.

Les aportacions efectuades resultes les següents:

Pel que fa al centre educatiu, Escola Sant Miquel:

L’empresa ha fet una donació econòmica a l’Ajuntament de Castellgalí, perquè aquest la destini a la compra de material informàtic pel curs 2021-2022, per tal de millorar la qualitat de l’ensenyament.

THOR ESPECIALIDADES, S.A. ha aportat una quantitat de 8.000 €.

Pel que fa a la Llar d’Infants, Castellnins:

L’empresa ha fet una donació econòmica a l’Ajuntament de Castellgalí perquè aquest la destini a suportar la despesa de l’escola bressol municipal “Castellnins” pel curs 2021-2022, i d’aquesta manera l’Ajuntament no hagi d’incrementar en més la tarifa per la prestació del servei pel que respecta al curs esmentat. Amb l’ajuda que això ha de suposar per a les famílies dels alumnes de l’escola.

THOR ESPECIALIDADES, S.A.”, ha aportat una quantitat de 11.275,00 €

 

Darrera actualització: 24.09.2021 | 14:46