Les noves modificacions respecte a l’aforament, publicades en data divendres 19 de juny al DOG, ens permeten que oferim abonaments de temporada només als empadronats a Castellgalí

Dilluns, 22 de juny de 2020 a les 14:15

L’obertura de la piscina municipal de Castellgalí d’aquesta temporada 2020, s’està veient condicionada per la crisi sanitària generada per la COVID-19. Per aquest motiu, les decisions preses es van establint en funció d’actualitzacions oficials, d’aquesta nova normalitat.

Seguint les aportacions oficials de les darreres setmanes,  l’aforament resultava limitat, fet que ens va obligar a prendre mesures més restrictives en l’obertura de la temporada de la piscina municipal de Castellgalí 2020. Aquest fet, ens va portar a comunicar que degut a les circumstancies sanitàries que afecten de manera molt especial a l’aforament, no hi hauria abonaments de temporada.   

Degut a noves actualitzacions, publicades al DOG en data divendres 19 de juny de 2020, les limitacions s’han vist modificades.

Aquestes noves modificacions, a dia d’avui, ens permeten que oferim abonaments de temporada a tots i a totes aquelles persones que estiguin  empadronades al municipi de Castellgalí.

Les tarifes que hi hauran pels abonaments, només pels empadronats a Castellgalí, d’aquesta temporada d’estiu 2020 resultaran les següents:

 

Abonaments per temporada:

 

Matrimonis i fills fins a 14 anys

100€

Adults (a partir de 15 anys)

51,43€

Menors ( a partir de 4 i fins a 14 anys)

30€

 

Darrera actualització: 22.06.2020 | 14:16