L’escola de formació futbolística del Barça s’ubicarà a Castellgalí

Dijous, 17 d’agost de 2023

Castellgalí oferirà un entrenament extra a jugadors i jugadores en etapes formatives, seguint la filosofia de l’equip blaugrana i la metodologia d’entrenaments que el Futbol club Barcelona segueix a la Masia.

L’estat òptim de les instal·lacions municipals, "noves i de qualitat" del  camp de futbol municipal de Castellgalí, l’ha situat en l’escenari on s’emmarcarà aquesta proposta, que pretén disposar d’escoles de perfeccionament repartides per arreu.

 

L’escola disposarà d’un màxim de 72 jugadors d’entre 6 i 14 anys (categories prebenjamí i infantil) podran assistir a un entrenament setmanal al camp de gespa artificial. Els nens i nenes de Castellgalí o que juguin als equips del municipi (Castellgalí F.C, o al Breny) tindran avantatges: no hauran de pagar matricula i disposaran d’un 15% de descompte en la quota.

 

Les sessions de perfeccionament de la Barça Academy  es podrà combinar amb les sessions preparatòries dels equips on juguen de manera habitual els participants, i així cap jugador haurà de comprometre la seva vinculació a un club.

 

L’encarregat d’apropar la filosofia del Barça a Castellgalí, serà el manresà Marc Masats graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Vic i màster en Gestió Esportiva.

No hi haurà proves de nivell necessàries a l’hora de fer les inscripcions i l’horari serà els divendres a les 18:00h.

També es farà una selecció de jugadors del programa per participar al torneig Barça Academy World Cup de Setmana Santa a la ciutat esportiva Joan Gamper. 

L’obertura del programa es farà el cap de setmana del 16 i 17 de setembre a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb tots els jugadors de les Barça Escola de Perfeccionament de Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, Terres de l’Ebre, Osona i el Bages com a convidats, al igual que la clausura.

Podreu fer les inscripcions, mitjançant l'enllaç d'aquest article i mitjançant l’enllaç de la biografia del nostre perfil oficial d’Instagram @ajuntament.castellgali

Inscripcions a partir del dia 6 de setembre.

Darrera actualització: 21.08.2023 | 12:06