Marxa del Pelegrí 2021, 6a edició

Dilluns, 6 de setembre de 2021 a les 13:20

Teniu tot a punt!? Torna la Marxa del Pelegrí, amb el seu pas per Castellgalí (6a edició). Recordeu: Diumenge 3 d’octubre.
Recorregut de l’últim tram:

📍 Camí Ignasià 📍 Etapa Montserrat 📍 Manresa
🔘 Inscripcions a l’enllaç, d'aquest article.

La Marxa del Pelegrí s’organitza cada any des de 2015 i recorre l’últim tram del Camí Ignasià, des de Montserrat fins a Manresa, seguint les passes que va fer Sant Ignasi de Loiola el 25 de març de 1522.

La caminada original, ‘Montserrat 26’, és un recorregut de 26 km en què podreu descobrir paisatges inspiradors: des del Monestir de Montserrat passa per Santa Cecília, Castellbell i el Vilar, Castellgalí o l’Oller del Mas, fins arribar a la plaça Major de Manresa. 

En les últimes edicions, la Marxa del Pelegrí ha incorporat dues modalitats més per tal de fer-la accessible a tothom: ‘Montserrat 8’, recorregut de 8 km etre Montserrat i Sant Cristòfol de Castellbell i enllaç en transport rodat amb Manresa, i ‘Lluvià 15’, un recorregut circular de 15 km des de Plaça Major, que passant per la Torre Lluvià, el Gorg Blau i la Font de l’Arrel fins l’Oller del Mas, enllaça amb l’últim tram del Camí Ignasià.

Darrera actualització: 07.09.2021 | 12:37