Multes efectives a Castellgalí a partir del 18 de gener

Dimecres, 13 de gener de 2021 a les 11:00

A partir del dia 18 de gener els vigilants municipals de Castellgalí podran començar a multar per tal d’evitar possibles molèsties a altres usuaris de la via, als conductors i als vianants. Des d’aquesta data les multes ja seran efectives, oficials, i passaran de ser un avís a una sanció.

Fins ara els vigilants municipals de Castellgalí han deixat avisos als conductors que no han respectat les normes generals de circulació. Especialment s'han avisat imprudències com no respectar la senyalització existent d'estacionament, tant en els senyals verticals, com en els senyals horitzontals i en les voreres.

Des de fa un temps enrere, fins ara, amb aquests avisos s'ha volgut conscienciar a la població que de vegades cometre una simple infracció de trànsit pot suposar un augment del risc a la resta d'usuaris.

A partir del 18 de gener les multes ja seran efectives. Abans de fer oficials aquestes sancions, des de l'Ajuntament de Castellgalí s'ha portat a terme una campanya preventiva on els vigilants han deixat avisos sense comportar cap mena de denúncia o sanció als conductors.

Darrera actualització: 13.01.2021 | 11:50