Obres de reparació del recinte històric del cementiri municipal de Castellgalí

Dilluns, 1 de juny de 2020 a les 08:00

S’inicien les obres de reparació del recinte del cementiri municipal de Castellgalí, a principi del mes de juny. Per aquest motiu totes les visites que es vulguin fer, dins d’aquest espai, caldrà que siguin  concertades.

En unes setmanes, concretament a principis del mes de juny, comencen les obres de reparació del cementiri municipal de Castellgalí.

Atès a les afectacions que suposarà la reparació d’aquest equipament municipal, mentre duri l’obra, caldrà demanar cita prèvia a l’Ajuntament de Castellgalí per tal de poder accedir al cementiri municipal.

Us informem que podreu sol·licitar cita prèvia, per tal d’establir aquestes visites concertades: caldrà que truqueu al telèfon de contacte de l’Ajuntament de Castellgalí 93.833.00.21 en horari d’oficines ( de les 8:00 hores del matí fins a les 15:00 hores del migdia, de dilluns a divendres).

Es demana col·laboració per part dels veïns i veïnes del poble de Castellgalí atès que es tracta d’una millora, amb l’objectiu de consolidar i millorar aquest equipament municipal.   

Darrera actualització: 01.06.2020 | 08:36