Reconeixement institucional als veïns i veïnes majors de seixanta-cinc anys del poble de Castellgalí

Diumenge, 21 de febrer de 2021 a les 10:00

Tal com ja sabeu i com marca la tradició, al poble de Castellgalí, se celebra la Festa de la Gent Gran quan s’acosta la festivitat dels Sants Patrons: Honest i Repel·lió. Aquest any, més que mai volem seguir fent el reconeixement institucional a tot el col·lectiu major de seixanta-cinc anys, atès que malauradament heu estat un dels més afectats per la crisi sanitària que ens està tocant viure i, també un dels més valents, per això més que mai cal fer-vos el reconeixement que mereixeu tots i  totes vosaltres.

Heu patit el haver-vos d’allunyar temporalment dels vostres néts i nétes i a adaptar-vos a viure sense les seves abraçades. Heu respectat el confinament i, segurament, la majoria de vosaltres heu hagut d’adaptar-vos a trastejar les noves tecnologies, per tal de comunicar-vos amb els qui més estimeu i amb els qui més us estimen.

Amb el cor encongit hem hagut de suspendre l’excursió que portàvem fent cada any, i que sabem que tant us agradava a tots i a totes vosaltres però volíem seguir mantenint el dinar de germanor, no volem que aquest acte es perdi aquest 2021 però caldrà portar-ho a terme de forma diferent i adaptada al que anomenem “la nova normalitat”, ja que la seguretat de totes i tots vosaltres és primordial per a nosaltres.

En els darrers dies us vam fer arribar una carta en la qual hi havia un tiquet, vàlid per un dinar en dia laborable a qualsevol dels Restaurants /bars del municipi. Aquest val és individual i nominal, que podreu utilitzar-lo sols o acompanyats, seguint i respectant sempre les limitacions sanitàries vigents.

Caldrà que truqueu prèviament a l’establiment per tal de fer-ne la reserva a més de ser imprescindible portar el tiquet i el DNI, disposant com a termini màxim per fer-ne ús des del 22 de febrer de 2021 fins al 28 de maig de 2021.

Per aquells que no vulguin menjar el menú al restaurant també ho podreu passar a recollir per emportar i menjar-ho a casa vostre (si ho voleu per emportar caldrà avisar prèviament al restaurant i passar-ho a recollir).

Desitgem de tot cor que gaudiu molt d’aquest dinar i que seguiu respectant molt curosament les mesures, cuideu-vos molt per tal que aviat puguem tornar a reunir-nos tots i totes i celebrar el dinar de germanor totes i tots junts així com l’excursió de la que tant hem gaudit any rere any.

Darrera actualització: 21.02.2021 | 10:21