Sant Jordi – desconfinat a Castellgalí

Dijous, 15 d'abril de 2021 a les 00:00

Aquesta diada 2021, gaudeix de forma segura el Sant Jordi - desconfinat que hem preparat per a totes i tots vosaltres, al poble de Castellgalí. Us oferim una tarda plena d’activitats i diversió, per als més menuts de la casa i per als que no ho són tant. Estem treballant per tal que els somriures no faltin en aquesta festivitat, que no vam poder gaudir com cal l’any passat.

Donat que el darrer any vam haver de viure una diada de Sant Jordi 2020 totalment atípica, a casa, confinats, aquest any tenim ganes que ho gaudiu com mai, però sempre sent curosos i respectant les mesures de seguretat.

Totes les activitats de la diada de Sant Jordi 2021, per tal de respectar les mesures de seguretat establertes, es portaran a terme a l’aire lliure i es distribuiran en dos espais diferents del municipi: La plaça de l’Ajuntament i la Plaça Catalunya.

Les activitats ubicades a la plaça de l’Ajuntament arrencaran motors a les 17:00h de la tarda, amb tallers de manualitats destinats als més petits i petites del municipi. Posteriorment, al mateix espai a les 18:00h es portarà a terme una representació teatral: Teatre arrossegat (de Teatre Nu).

A les 19:00h a la Plaça Catalunya, s’oferirà l’espectacle de poesia: “Càntara” de Sònia Moya i María Di Pace,  en motiu del dia del llibre i la literatura que se celebra i es ressalta en aquesta festivitat. Tots els assistents rebran el seu obsequi.      

Per tal de poder assistir a les activitats de Sant Jordi caldrà que reserveu el vostre seient, tant pel teatre com per a la poesia. Caldrà que feu la vostra reserva mitjançant el telèfon d’atenció de l’Ajuntament de Castellgalí (93.833.00.21), en horari d’oficines.

Tot i fer-se totes les activitats a l’aire lliure, recorda portar la teva mascareta. Les cadires estaran posades respectant les mesures de seguretat indicades i les distàncies de seguretat pertinents. Per a nosaltres és molt important que gaudiu, però primordial és cuidar de vosaltres i de la vostra seguretat, al gaudir d’aquesta jornada.

Darrera actualització: 15.04.2021 | 09:22