Se suspèn l’acte de cloenda de la Festa major d’enguany per causes meteorològiques

Dilluns, 30 d'agost de 2021 a les 12:30

Davant l’avís comunicat pel Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT), pel que fa a la previsió de pluges intenses al llarg d’aquesta tarda-nit, ens veiem obligats a suspendre l’acte de cloenda: Concert- espectacle final de festa amb l’orquestra Swing Latino.

Al llarg del matí d’avui, el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT), ha fet arribar una alerta amb les previsions meteorològiques estimades per a les properes hores. S’espera un episodi de xàfecs intensos que s’estendrà per tot Catalunya Central. Aquesta previsió es pot allargar fins aquesta nit i matinada.

Aquestes tempestes es poden reproduir en més d’una ocasió al mateix punt i donar acumulacions que podrien superar els 100mm en 24h.

       

En front d’aquesta situació meteorològica extrema, ens veiem obligats a suspendre l’activitat de cloenda: Concert- espectacle final de festa amb l’orquestra Swing Latino. Lamentant la cancel·lació d’aquest acte donem per finalitzada la Festa Major d’enguany.

Volem agrair a tots els nostres veïns i veïnes la seva assistència a tots els actes que s’han portat a terme en els darrers dies. Sense tots i totes vosaltres la Festa Major del nostre municipi no hagués estat possible, Gràcies.

 

Darrera actualització: 31.08.2021 | 10:21