S’ubica un nou mobiliari urbà a la zona del nucli antic

Dilluns, 27 de setembre de 2021 a les 12:08

El consistori local, treballant per tal de poder garantir el benestar dels ciutadans i ciutadanes del municipi de Castellgalí, han situat unes jardineres de fusta a la via pública per tal de millorar la circulació.   

Ja llueixen a les voreres del casc antic les jardineres de fusta que s’han ubicat en els darrers dies. Aquests elements decoratius s’han col·locat a la via pública amb la intenció de facilitar i afavorir la circulació dels vianants i dels vehicles, dins la zona del nucli.   

Aquests testos, a més de lluir com a element estètic, també disposen d’un element funcional que consisteix en evitar l’estacionament de cotxes al costat de la calçada principal, evitant així destorbar la circulació del carrer i afavorir també la sortida de les persones dels habitatges propers.     

Veïns i veïnes de Castellgalí, desitgem que tingueu cura d’aquestes jardineres per tal que es puguin conservar en bon estat. També us demanem que respecteu la senyalització vial i no aparqueu a la via, sinó a les zones habilitades per a aquest ús.  

Seguim analitzant la situació, per tal de poder millorar el benestar del nostre municipi, la circulació i el dia a dia dels habitants del poble de Castellgalí.

La incorporació d’aquest mobiliari urbà ja es va preveure en el pressupost que es va aprovar pel 2021.

Darrera actualització: 27.09.2021 | 12:18