XXX Concurs de coques i pastissos de Castellgalí

Dimarts, 21 de gener de 2020 a les 00:00

Com marca la tradició a principis de febrer gràcies a la organització dels Amics del Museu de Castellgalí, el municipi deixa lloc als amants de la cuina per tal de presentar els seus dolços entre la resta de la població.

El concurs tindrà lloc el diumenge 16 de Febrer a les 11:00h a la plaça Joan Cadevall. La participació al concurs és lliure. Hi haurà dos apartats dins del concurs: un de coques i l’altre de pastissos.

 

Per participar cal portar la vostre coca o pastís a la Plaça Joan Cadevall a partir de les 10:45 fins a les 12:00 hores del migdia (en cas de mal temps l’acte es portaria a terme al Casal Cultural de Castellgalí). A les 12:00 es portarà a terme la valoració del jurat i el tast de coques i pastissos. També, a la mateixa hora (12:00 del migdia) també es portarà a terme l’obertura del museu. 

 

Posteriorment, es portarà a terme un sorteig dels pastissos o coques guanyadores i de dos dinars en dia laboral al restaurant La Cuina d’en Tikus entre els participants al concurs (a tots els participants s’entregarà un número de participació).

 

A les 13:00hores es portarà a terme la degustació de coques i pastissos presentats al concurs amb vi bo. 

Darrera actualització: 21.01.2020 | 12:38