Associació de Caçadors Carruca

Es tracta d’una associació d’àmbit esportiu, amb més de vint anys de bagatge, que té com a objectiu reunir totes aquelles persones aficionades a la cacera local.  

Els membres d’aquesta associació porten a terme aquesta activitat en àrees privades prèviament cedides pels propietaris d’aquests espais.

La temporada de caça major comença com cada any al setembre i acaba al febrer, però tenint en compte que al llarg d’aquests últims anys la població de porc senglar ha augmentat molt, es dóna permís per allargar-la fins a finals del mes de març.

Aquest tipus de caça (caça major) és la que més es porta a terme a Castellgalí, degut a la sobre població de porcs senglars a la zona. L’activitat d’aquesta associació també evita que aquests animals s’acostin al terme municipal i puguin ferir algun veí

Al municipi també es porta a terme la caça menor. Aquest tipus de caça comença cada any a l’octubre i s’allarga fins al febrer i engloba animals com el conill o la perdiu.

A banda de la seva activitat de caça també participen en la programació de la Festa Major del Municipi portant a terme accions participatives com ara el tir al plat i el certamen ocellaire, per tal de seguir amb les tradicions del municipi.

Apartat de correus 129 Castellgalí - 08297 Castellgalí - Barcelona
Nom de contacte: President de l'Associació: José Pineda
Telèfon: sccarruca@gmail
Adreça electrònica: sccarruca@gmail.com
Horari:  
Horari a concretar per correu electrònic
Caps de setmana
Activitats i festivitats determinades
Darrera actualització: 9.08.2022 | 12:38