Club Petanca los Amigos de Castellgalí

Es tracta d’una associació que té com a objectiu promoure l’activitat esportiva en el municipi i adreçar-se a les persones que vulguin formar part d’aquest col·lectiu esportiu.

Els equipaments esportius d’aquesta associació (pistes de petanca) es troben situats al Carrer de les Vinyes, 28 del municipi de Castellgalí. En aquest indret es troben els membres d'aquesta associació per tal de practicar aquest esport i passar una bona estona conjunta.  

El seu esport és la petanca, però la seva principal fita consisteix en gaudir de la companyia dels aficionats i les aficionades.  A tots els socis d'aquesta associació els agrada aquest joc que consisteix en fer arribar pilotes de metall el més a prop possible d'una petita bola de fusta, llançada anteriorment per un jugador.

Practiquen aquest esport de forma lúdica però també porten a terme competicions en dates assenyalades, com per exemple ja és un clàssic el torneig de petanca de la Festa Major de Castellgalí. 

C. Renaixença, s/n - 08297 Castellgalí - Barcelona
Nom de contacte: Juan carlos Porcel Guerrero (president) Jose Moya Horrillo (secretari) Tomas Rebollo Ruiz (vocal) Milagros Rodriguez Ruiz (vocal)
Telèfon: 93 833 42 89
Lloc web: www.facebook.com/pg/amigoscastellgali/about/?ref=page_internal
Horari:  
entrenaments per les tardes i partits a concretar
Darrera actualització: 20.12.2019 | 11:24