Escola Sant Miquel

L’escola Sant Miquel de Castellgalí s'ubica a prop del polígon industrial Pla del Camí. Aquest edifici educatiu es troba just al llindar del casc urbà però rodejada d'entorn natural. Al costat hi ha la zona de serveis municipals (llar d’infants, CAP, Ajuntament) i també hi trobem les piscines municipals, el camp de futbol i la pista poliesportiva.

 

L’edifici de l’escola va quedar inaugurat el dia 21 de juny de 2008. El curs 2008/2009 va ser el primer en portar a terme la seva activitat a les noves instal·lacions.

Disposa d’aules espaioses, il·luminades, amb pissarra digital i/o canó de projecció, aula d’ordinadors, carro de portàtils, aula de música, biblioteca amb accés a Internet, aula d’educació especial, aules petites destinades a grups reduïts, gimnàs (amb vestuaris i dutxes amb aigua calenta), pista poliesportiva amb dos camps de bàsquet, un camp de futbol i sorral amb jocs infantils.

El centre està dividit en dues plantes. La primera és on està situada l’entrada principal i trobem les següents dependències, despatx de consergeria, direcció i secretaria del centre, secretaria de l’AMPA, menjador escolar, cuina, biblioteca, sala de mestres. Al sector sud trobem les aules d’educació infantil (totes les aules tenen lavabo interior), la sala de psicomotricitat, la tutoria d’educació infantil i sortint de les aules trobem el pati d’educació infantil amb sorral i jocs.

 

Al sector nord hi trobem les tutories de primària, les aules de 1r a 4t, una aula de desdoblament i l’aula d’educació especial. A la planta baixa trobem les aules de 5è i 6è, l’aula de música, l’aula de plàstica, l’aula d’ordinadors i sortint de l’edifici trobem el gimnàs i el patí de primària.

 

 

Telèfon Secretaria: 93 875 60 55

 

Carrer de les escoles, s/n - 08297 Castellgalí - Barcelona
Telèfon: 93 833 05 00
Fax: 93 875 60 55
Adreça electrònica: a8016094@xtec.cat
Darrera actualització: 20.12.2019 | 11:35