Bibliobús La Mola

Al municipi de Castellgalí, el bibliobús La Mola, ofereix servei tots els dimarts, a la plaça de l'Ajuntament (de les 15:30h fins a les 18h). Podreu contactar de forma online amb el bibliobús mitjançant el formulari: "Connecta amb el bibliobús" -> Permetrà realitzar directament la petició de documents.

El bibliobús és una biblioteca circulant que s'ha impulsat a les zones de menys concentració demogràfica, principalment en municipis entre 300 i 3.000 habitants.

Aquest servei es presta en franges d’entre 2 i 3 hores, amb una freqüència setmanal o quinzenal. Té per objectiu garantir que els habitants dels municipis amb un nombre baix de població tinguin accés al sistema públic de lectura, amb la mateixa qualitat que es dóna a les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

El bibliobús és una veritable biblioteca mòbil equipada amb tecnologies actuals, per prestar unes funcions equiparables a les de les biblioteques tradicionals, ja que a través del catàleg col·lectiu dóna accés al fons bibliogràfic de tota la Xarxa.

Per servir adequadament els usuaris, el servei de bibliobús manté els estàndards de qualitat que el caracteritzen.

 

Adreça:

El podeu trobar tots els dimarts per la tarda, a partir de les 15.30 a les 18.30 hores, a la plaça de davant de l'Ajuntament. Per contactar amb aquest servei podreu fer-ho mitjançant el seu correu electrònic: gsb.bibliobusos@diba.cat

Darrera actualització: 21.10.2022 | 14:18