Es posposen els actes de la Festa Major d’enguany

Dilluns, 19 de juliol de 2021 a les 14:10

(Del 24 de juliol al 2 d’agost al 23 al 30 d’agost)

Atès la situació sanitària actual considerem oportú posposar els actes previstos per a la festivitat d’enguany, per tal de prioritzar la salut dels nostres veïns i veïnes.

No obstant, sempre que les mesures ho permetin, les noves dates establertes seran del dilluns 23 d’agost fins al dilluns 30 d’agost.

Els actes previstos per a la setmana del 26 de juliol fins al 2 d’agost es posposen correlativament, per ordre de programació, a les dates darrerament esmentades (es reserva el dret de suspendre alguna activitat en funció de les mesures que prenguin les autoritats sanitàries).

Es mantindrà l’activitat establerta per al diumenge 25 de juliol, a les 13h: Obertura de portes del Museu per visitar-lo, donat que segueix les mesures de seguretat establertes. El torneig de petanca, diumenge 25 de juliol a les 8:30h i la tirada al plat de diumenge 1 d’agost, a les 7:00h.

En plena atenció a la normativa de la COVID-19 i a les darreres actualitzacions, en cas de no poder realitzar els actes de la Festa Major durant l’última setmana d’agost, aquesta quedarà suspesa de forma definitiva.

Gràcies i molt bona Festa Major a tots i a totes.     

Darrera actualització: 19.07.2021 | 14:12