Equipaments 🏪

 • camp d'esports municipal Camp d'esports municipal

  El camp de futbol municipal de Castellgalí és de gespa artificial. Disposa de vestidors, grades i bar, situat a la zona d'equipaments municipals.

  Acull els partits del Club Futbol Castellgalí i, també, es poden llogar les seves instal·lacions a totes aquelles persones que ho desitgin.

   

  93 833 00 21
 • Espai exterior Casal Cultural de Castellgalí Casal Cultural de Castellgalí

  Espai polivalent de dinamització cultural del municipi, preparat per acollir xerrades, balls, tallers i activitats d'altra mena. Aquest equipament acull una zona d'accés informàtic gratuït.

  Des de l'àrea de cultura de l'ajuntament i a través del  Casal Cultural, durant l'any s'organitzen varis esdeveniments i/o activitats com són el casal de setmana santa, el casal d'estiu, el Nadalgalí, el passatge del terror, carnaval etc.

  Aquí trobareu les activitats que es porten a terme dins d'aquest espai. Per obtenir més informació podeu posar-vos en contacte amb el Casal Cultural

  93 833 19 75
 • casal gent gran Casal de la gent gran "Muntanyes de Montserrat"

  Espai destinat a la gent gran del municipi situat a l’edifici de les antigues escoles. Disposa d’una sala d’esbarjo amb espai d’informàtica amb wi-fi gratuït, servei de bar i una sala per a reunions o altres activitats relacionades.

  Per veure les activitats que es porten a terme, podeu entrar a l'enllaç  de l'associació de la gent gran del municipi.

   

  93 833 00 21
 • cementiri Cementiri municipal

  Per tal de poder accedir a la zona del cementiri municipal, cal anar a les oficines de l'Ajuntament per a recollir les claus.

  Les persones interessades hauran de passar per les dependències municipals en horari de treball de les 8:00h a les 15:00 hores i els dimecres també (durant l'horari d'hivern d'octubre a maig) de les 16:00 hores fins a les 19:00.

   

  93 833 00 21
 • Consultori mèdic local Consultori mèdic local
  93 833 40 50 -
 • Edifici del Teatre Edifici del Teatre

  Espai polivalent destinat a l'ús teatral, a diversos actes municipals i a altres activitats adequades pel tipus d'equipament. Disposa d'un escenari.

  Actualment és la seu social de l'associació teatral "Elenc la Roda" i de l'associació "Casa d'andalucía La Paloma Blanca de Castellgalí".

 • Escola Sant Miquel Escola Sant Miquel

  L’escola Sant Miquel de Castellgalí s'ubica a prop del polígon industrial Pla del Camí. Aquest edifici educatiu es troba just al llindar del casc urbà però rodejada d'entorn natural. Al costat hi ha la zona de serveis municipals (llar d’infants, CAP, Ajuntament) i també hi trobem les piscines municipals, el camp de futbol i la pista poliesportiva.

   

  93 833 05 00
 • espaigentgran.JPG Espai lúdic i de salut per a la gent gran

  L'espai lúdic i de salut per a la gent gran del municipi de Castellgalí està destinat a les persones que vulguin desenvolupar activitat esportiva a l'aire lliure.

  Aquest equipament es troba ubicat al zona verda de la urbanització Mas Planoi.

   

  938330021
 • Espai exterior funerària Fontal Funerària Fontal

  Ubicat al nucli urbà de la ciutat de Manresa, el Tanatori Mémora Fontal està equipat amb sis sales de vetlla estàndard i dues sales VIP.

  També disposa d'una capella amb capacitat per a 200 persones aproximadament.

   

  93 875 16 44
 • Espai exterior Funerària Fontanova Funerària Fontanova

  El centre disposa d’una superfície de 2.000 m2 distribuïts en 2 plantes.

  Disposa de 7 sales de vetlla (totes elles amb telèfon directe)

  Oratori multiconfessional per a 150 persones assegudes.

   

  93 875 06 06
 • Espai exterior Funerària del Bages Funerària del Bages

  Es tracta d'una empresa centenària de serveis funeraris hereus de l’antiga Funerària Alcañiz ubicada a Manresa però, que actualment, presta els seus serveis a qualsevol lloc de Catalunya.

  Aquesta funeraria disposa de més de 100 anys de professionalitat i experiència en el més difícil dels adéus.

   

  93 877 45 75
 • Espai interior de la llar d'infants Llar d'infants municipal "Castellnins"

  Es tracta d'un centre d'ensenyament públic municipal d'educació infantil amb capacitat de fins a 41 alumnes d'entre 0 i 3 anys.

  L'escola bressol té facebook. L'objectiu del facebook és convertir-lo en un canal més de comunicacions, de recordatoris, de publicacions relacionades amb el món educatiu ( xerrades, enllaços, trobades...), presentació de nous espais a l'escola, de propostes, d'inquietuds., etc.

   

  93 833 15 67
 • Espai interior del museu de Castellgalí Museu - Casa Amigant

  La Casa Amigant era un antic hostal d'origen gòtic i posterior residència de la família Amigant. És encara avui un dels edificis més nobles de la vila. En la seva època, era parada obligada per tots aquells peregrins que passaven pel camí Ral en direcció a Montserrat.

   

  93 833 06 33
 • pista poliesportiva Pavelló d'esports municipal

  El pavelló està situat a la zona d'equipaments municipals. Es tracta d'un espai polivalent preparat per acollir diferents esdeveniments esportius. Actualment és l'espai utilitzat pels clubs esportius CF Castellgalí i UE Castellgalí, per entrenaments i els seus partits de futbol sala. També és apte per a celebrar-hi concerts i àpats populars.

   

  93 833 00 21
 • zona de picnic Piscines municipals

  El dia 13 de juliol de 2010 es van estrenar les noves instal·lacions de les piscines municipals, un equipament modern i que està cridat a convertir-se en un punt de diversió, relax i refrescament de cada estiu. Les noves piscines es troben en una parcel·la d'uns 3.500 m2 situada al pla de Castellgalí, davant de l'escola Sant Miquel.

   

  93 833 00 21
 • petanca Pistes de petanca

  Les pistes de petanca es troben situades a la zona verda de la urbanització Mas Planoi.

  Aquest espai s'utilitza de forma lúdica i esportiva per l'entitat Amics de la Petanca de Castellgalí. Les pistes de petanca acullen diversos entrenaments, partits i competicions.

   

 • Espai dels polígons del terme municipal de Castellgaló (Poligons i empreses del Bages) del Consell Comarcal Polígons i empreses de Castellgalí

  A través del Consell Comarcal del Bages es treballa de forma conjunta amb els Ajuntaments de la comarca per la dinamització i millora dels polígons d’activitat econòmica del Bages, amb la col·laboració de les associacions d’empresaris/àries dels polígons de la comarca i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

   

  938 330 021
Darrera actualització: 08.10.2019 | 11:43
Darrera actualització: 08.10.2019 | 11:43