Salut 🏥

Notícies

 • 14 de juny de 2021 Comença la temporada de piscines municipals a Castellgalí Comença la temporada de piscines municipals a Castellgalí

  Ja arriba l'estiu de 2021 i amb ell arriba, com cada any, l’obertura de les piscines municipals. A Castellgalí el període d'obertura serà del 26 de juny fins al 05 de setembre, ambdós inclosos, en horari de les 10.00h fins a les 20.00h, de dilluns a diumenge.

 • 21 d'abril de 2021 Aniversari Centenari a Castellgalí Aniversari Centenari a Castellgalí

  Dilluns 19 d’abril la senyora Manuela Roncero Monreal, Manolita, com sovint l’anomenen, va fer 100 anys. Moltes felicitats Manolita.

  Arribar als 100 anys és una fita desitjada que pocs aconsegueixen. Per aquest motiu, veure com cada vegada resulten més les veïnes del municipi que aconsegueixen bufar aquestes espelmes, en poc temps, és un fet extraordinari que ens enorgulleix. L’Alcalde del municipi, Cristòfol Gimeno i la Regidora de la Gent Gran, Raquel Todolí van fer-li una felicitació sorpresa a la residència del municipi, on es troba actualment.
   

  100 anys repartint saviesa i alegria 💐🎂

 • 9 d'abril de 2021 El poble de Castellgalí supera el nombre d’assistents en la darrera campanya de donació de sang El poble de Castellgalí supera el nombre d’assistents en la darrera campanya de donació de sang

  Els veïns i veïnes del poble de Castellgalí, conscienciats de la importància de donar sang, superen el nombre d’assistents en la campanya de donació de sang d’aquest dimecres 7 d’abril en un 10% respecte la darrera campanya, també portada a terme al municipi.

 • 9 d'abril de 2021 Noves mesures contra la COVID-19 a Catalunya a partir del 9 d'abril Noves mesures contra la COVID-19 a Catalunya a partir del 9 d'abril

  Catalunya torna al confinament comarcal estricte a partir d’aquest divendres. Restringida l’entrada i la sortida de dilluns a diumenge sense motiu justificat. Mobilitat laboral només permesa quan no es pugui teletreballar. No es permetran els desplaçaments fora de la comarca ni amb el mateix grup de convivència.

  El comerç de fins a 800 metres quadrats podrà obrir durant tots els dies de la setmana

  L’horari de l’hostaleria es mantindrà igual

 • 8 d'abril de 2021 Segueix la campanya de vacunació a Castellgalí Segueix la campanya de vacunació a Castellgalí

  Segueix la campanya de vacunació de la població de Castellgalí. Al llarg del dia d'avui, ja quedaran vacunats tots els majors de 80 anys del poble de Castellgalí i, el divendres 9 d'abril, s'iniciarà la vacunació de les persones de 79 anys.

Darrera actualització: 09.10.2019 | 16:56