Notícies 📰

 • 2a trobada de vehicles clàssics de Castellgalí 2a trobada de vehicles clàssics de Castellgalí  03-02-2023

  Guardeu-vos aquesta data:
  🗓 26 de març de 2023
  ⏰ 9h - 14h

  📍 Aparcament de camions (C/Ma. Aurèlia Capmany)

  Aquesta jornada està destinada a totes les edats. Els més petits de la casa podran gaudir d'atraccions i els més grans de parades artesanals, food truks, entre d'altres.

  Inscripcions 6€ - Inclou dos entrepans de botifarra i obsequi
  A les 13h hi haurà un sorteig entre tots els participants

  Per a més informació: 93.833.00.21(en horari d'oficines)
  ctgl.casal@castellgali.cat

 • Es restableix el servei de bibliobús a Castellgalí Es restableix el servei de bibliobús a Castellgalí 11-01-2023

  Es restableix el servei del bibliobús la mola, a Castellgalí. Amb motiu de reformes, per tal d'assolir millores internes, hem hagut de prescindir alguns dies del seu servei. No obstant reprenem aquest espai cultural amb normalitat.
  Us hi esperem els dimarts 📍a la plaça de l'Ajuntament ⏰de les 15:30h fins a les 18h.

 • RECORREGUT NIT DE REIS RECORREGUT NIT DE REIS 05-01-2023

  Seguiu el recorregut de la nit de reis a Castellgalí.

  Inici: 18h Raval de Can Font.

  Arribada: pavelló d'esports 

 • Cavalcada de reis a Castellgalí Cavalcada de reis a Castellgalí 29-12-2022

  La màgia d'orient, arribarà a Castellgalí la nit del 5 de gener 🤴🏼🤴🏽🤴🏿 🐪🐪🐪

  Aquest Nadal els Reis 👑 👑 👑 passejaran pels carrers del poble de Castellgalí, 

  🔹 (SORTIDA) Raval de Can Font
  🔸 (ARRIBADA) Pavelló

  Com cada any al municipi, la nit del 5 de gener és considerada la més màgica de l'any, per l'arribada de ses majestats. Més que mai, omplirem un any més d’il·lusió als nostres veïns i veïnes i dibuixarem el somriure dels més petits de la casa 👧🏽👦🏽 No us ho perdeu‼️

 • Nadalgalí Nadalgalí 27-12-2022

  Arriba el Nadalgalí 👏🎉

  Nenes i nens de Castellgalí, els dies 2, 3 i 4 de gener us esperem al pavelló municipal per tal de poder gaudir d'una tarda d'allò més divertida!

  👉Hi haurà inflables i ludoteca

  Ja heu preparat la vostra carta ✉️ als reis?, també podreu donar-la al Patge Reial

  ⏰De les 16:30h fins a les 20:30h

  🗒 Guardeu-vos aquestes dates, us hi esperem!!

 • CASTELLGALÍ OFEREIX UNA GUIA TURISTICA AMB FORMAT QR PER QUI VULGUI VISITAR EL MUNICIPI CASTELLGALÍ OFEREIX UNA GUIA TURISTICA AMB FORMAT QR PER QUI VULGUI VISITAR EL MUNICIPI 23-12-2022

  El municipi de Castellgalí, amb intenció de donar a conèixer el seu patrimoni cultural, oferta gastronòmica, rutes, equipaments i serveis del poble ofereix una guia turística adreçada a visitants. Aquesta guia turística serà accessible a través de codis QR ubicats entre diversos punts del municipi.

  Coneixeu Castellgalí? Potser i segurament, si poseu el nom del municipi al cercador d’internet, trobareu que es tracta d’un poble ubicat a la comarca del Bages, situat al nord-oest de Barcelona i al sud de Manresa, entre la confluència del Cardener i el Llobregat.

  No obstant, Castellgalí és molt més que tot això, es tracta d’un poble que batega amb molta força i que no para mai quiet. Per aquest motiu, i per tal que pugueu conèixer el nostre municipi, hem creat una guia turística que podreu trobar editada en quatre idiomes; català, castellà, anglès i francès.

  L’accés a les guies turístiques es portarà a terme mitjançant uns codis QR, els quals trobareu ubicats a diversos equipaments locals com: al consistori municipal, al Casal Cultural de Castellgalí, al Refugi de Pelegrins, a la zona d’autocaravanes i als panells informatius dels nostres carrers. No obstant també es podrà accedir a consultar la guia turística a través de la pàgina web oficial de l’Ajuntament (www.castellgali.cat) i a través de l’enllaç de la biografia del compte oficial d’Instagram @ajuntament.castellgali. 

  El poble de Castellgalí vol facilitar a les persones que triïn el seu municipi, com a lloc de destí, tota la oferta patrimonial, històrica, gastronòmica, paisatgística i sobretot totes les curiositats que hi podran anar descobrint.     

  Tot seguit us desvetllem quatre pinzellades d’algunes curiositats de Castellgalí que gràcies a aquesta guia, podreu descobrir, conèixer i gaudir:

  Les meravelloses vistes de la Muntanya de Montserrat des del mirador de Sant Ramón.

  Les vinyes i el celler de Castellgalí.

  La ruta del Breny i Boades (bé cultural d’interès nacional). 

  El museu local de Castellgalí.

  La ruta a Santa Margarida.

  La Festa del Panellet.

  L’aiguabarreig de la confluència entre els rius Cardener i el Llobregat.

 • Bases concurs de Nadal - Castellgalí Bases concurs de Nadal - Castellgalí 15-12-2022

  Volem premiar la decoració de casa teva per nadal, així que si vols participar en aquest concurs nadalenc, has de procedir d’aquesta manera:

  1. Decora casa teva.
  2. Del 15 al 22 de desembre envia la foto que més t’agradi a ctgl.casal@castellgali.cat, indicant el teu nom i número de telèfon.
  3. Del 23 al 30 de desembre pujaran les fotos a l’Instagram i a la web de l’Ajuntament i la gent podrà anar votant la foto que li sembli més bonica. La que tingui més likes serà la guanyadora.
  4. El 4 de gener es trucarà per telèfon a la persona guanyadora i se li entregarà el premi a l’Ajuntament.
 • La Delegada del Govern comprova a Castellgalí el desenvolupament de la campanya 'L'Administració a prop teu' La Delegada del Govern comprova a Castellgalí el desenvolupament de la campanya 'L'Administració a prop teu' 30-11-2022

  La delegada del Govern, Maria Eugènia Gay, juntament amb el subdelegat del Govern a Barcelona, ​​Carlos Prieto, ha acudit a l'Ajuntament de Castellgalí (Barcelona) on ha tingut lloc la primera acció de la campanya 'L'Administració a prop teu' a la província de Barcelona que impulsa el Ministeri de Política Territorial, per donar resposta a la necessitat de municipis d'entre 500 i 8.000 habitants per fer tràmits de l'Administració General de l'Estat (AGE) sense necessitat de desplaçaments.

  Aquest projecte pretén facilitar la realització de gestions. Segons afirma la Delegada del Govern, Maria Eugènia Gay "Busquem que l'Estat estigui més present al territori, reforçar la vertebració social i territorial, i la igualtat d'oportunitats", ha expressat.

  Des de l'Ajuntament de Castellgalí s'informarà als veïns i veïnes, quan es torni a portar una nova sessió, en la qual els assistents podran realitzar algunes gestions com: La carta de serveis públics disponibles, informació dels avantatges de la Carpeta Ciutadana, facilitació de l'obtenció de mitjans d'identificació i la signatura digital (certificat electrònic i cl@veu pin).

  El Pla es desplegarà amb la col·laboració de la FEMP. El Govern treballa de la mà de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) per reforçar la cohesió social i territorial, mitigar la bretxa digital i potenciar els recursos de les Entitats Locals del nostre país.

   

 • BonÀrea obrirà a Castellgalí un supermercat i una gasolinera BonÀrea obrirà a Castellgalí un supermercat i una gasolinera 28-11-2022

  El grup bonÀrea Agrupa ha escollit el nostre municipi per obrir-hi un supermercat i una gasolinera al peu de la carretera C-55, una notícia que es rep amb satisfacció des de l'Ajuntament, ja que s'ha treballat molt perquè una gran cadena s'instal·lés a Castellgalí. El 28 d'octubre passat bonÀrea va culminar la compra de la parcel·la, de 6.180 m2 i ubicada al polígon Pla del Camí, entre els carrers de Jacint Verdaguer, Maria Aurèlia Capmany, Montserrat Roig i Font del Salom. En aquest espai, l'empresa hi preveu construir un edifici per allotjar-hi una botiga-supermercat amb productes frescos i fruita d'uns 300 m2 i un magatzem de 150 m2. També, una gasolinera BonÀrea, amb sortidors de benzina, gasoil i adBlue , zona de rentat de vehicles, màquines d'aspiració, carregadors per a vehicles elèctrics i box per recollir les compres fetes a Bonarea.com les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana.

 • 25 N - Els valors de la NO violència, del SÍ al respecte i del SÍ a la igualtat, des de l'escola 25 N - Els valors de la NO violència, del SÍ al respecte i del SÍ a la igualtat, des de l'escola 25-11-2022

  Avui, 25 N, i la resta de dies de l’any, l'Ajuntament de Castellgalí es mostra en contra de la violència envers les dones i lluita per igualar les oportunitats entre ambdós gèneres. La violència no soluciona els conflictes, els problemes i/o desacords es resolen mitjançant el diàleg i la paraula. ‼️📢 Per aquest motiu hem volgut traslladar el següent missatge: NO a la violència, SÍ al respecte i SÍ a la igualtat, entre els infants més petits del municipi, 👧🏽 👦🏽 les nenes i nens de l’Escola Bressol Castellnins i de l’Escola Sant Miquel de Castellgalí. 🟣 Des de la Regidoria de la dona i la igualtat s’ha entregat un tubular pel coll, de color morat, per tal que aquest objecte ens recordi que la lluita per la violència masclista no és només un dia de l’any, sinó tots ‼️ I per recordar que cal seguir lluitant, per tal d’evitar que es produeixin aquestes tragèdies.

   

 • L’Administració a prop teu, a Castellgalí L’Administració a prop teu, a Castellgalí - nou servei del Ministeri de Política Territorial 24-11-2022

  Castellgalí us explica el nou servei del Ministeri de Política Territorial “l’Administració a prop teu” ‼️
  Una iniciativa pionera que ens explicaran tècnics de la Delegació del Govern a Catalunya i que suposarà un canvi real i positiu en la relació entre l’Administració pública i els ciutadans i ciutadanes.
  🔹La sessió formativa es portarà a terme dimarts 🗓 29 de novembre a les ⏰ 11hores, i es presentarà la carta de serveis públics disponibles, informant dels avantatges de la Carpeta Ciutadana i facilitant que la ciutadania pugui obtenir mitjans d’identificació i signatura digital (certificat electrònic i cl@ve pin)
  Durant aquesta sessió 📍que tindrà lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Castellgalí, es facilitarà informació personalitzada sobre els serveis administratius més demandats

 • Casal hivern a Castellgalí Casal hivern a Castellgalí 24-11-2022

  Arriba el casal d'hivern al Casal Cultural ❗🎁🎉
  🔹Del 22 de desembre de 2022 al 5 de gener de 2023 ⏰ De 9 a 14h
  Si hi estàs interessat/da fes la teva inscripció a l'Ajuntament de dilluns a divendres (de 8h a 15h) o al Casal Cultural de Castellgalí (de 15h a 21h). Abans del 9 de desembre

 • Abonament gimnàs municipal de Castellgalí +65 Abonament gimnàs municipal de Castellgalí +65 anys. 22-11-2022

  Mai és tard per reprendre l’esport!! L’exercici és la clau de la salut física i mental. Al gimnàs municipal de Castellgalí oferim un abonament destinat a +65 anys.
  El preu mensual d’aquesta promoció és de 20€ i inclourà 3 sessions per setmana:
  📝 Dilluns – Dijous – Divendres.⏰ de les 9:15h a les 10h.
  • Activitats incloses en aquest abonament: gimnàstica suau, caminades, pilates.
  🔸Podreu donar-vos d’alta, de forma presencial, al gimnàs municipal.
  ℹ Més info a: 📞662.13.08.63

 • Primer sopar de Nadal del Gimnàs Municipal - ESPAI EL PLA Primer sopar de Nadal del Gimnàs Municipal - ESPAI EL PLA 16-11-2022

  Aquest Nadal és molt especial per a tot l’equip del gimnàs municipal de Castellgalí!! Es tracta de la primera vegada que el celebrarem plegats i això ens fa molt feliços.
  Des que vam obrir les portes d’aquest gimnàs heu anat formant la gran família en la qual ens hem convertit, per aquest motiu, gaudir d’aquesta festivitat amb totes i tots vosaltres és el millor desig.
  👉Guardeu-vos aquesta data. Podeu apuntar-vos a la recepció del gimnàs!, fins al 25 de novembre i sereu informats també del menú i el preu.

 • Danses d’arreu del món Danses d’arreu del món 15-11-2022

  A Castellgalí trobareu un taller de danses d’arreu del món 👉 Cada 3r dissabte de cada mes🌎‼️📢
  Us hi esperem:
  🗓 Dissabte 19 de novembre
  ⏰ 18:30h
  📍 Plaça de l’Església (Plaça Catalunya núm 1 - Castellgalí)

Darrera actualització: 09.10.2019 | 16:48
Darrera actualització: 09.10.2019 | 16:48