Entitats i associacions 🔖

 • Espai interior: botes de fusta museu arqueològic de Castellgalí Associació Amics del Museu de Castellgalí

  Es tracta d’una associació d’àmbit cultural que té com a objectiu donar a conèixer la història i antiguitat del municipi.

  S’ubica a la Casa Amigant, un antic hostal d’origen gòtic que es va convertir en una parada obligatòria per tots aquells peregrins que passaven caminant pel camí Ral en direcció Montserrat.

 • Sobre població porc senglar al Bages Associació de Caçadors Carruca

  Es tracta d’una associació d’àmbit esportiu, amb més de vint anys de bagatge, que té com a objectiu reunir totes aquelles persones aficionades a la cacera local.  

  Els membres d’aquesta associació porten a terme aquesta activitat en àrees privades prèviament cedides pels propietaris d’aquests espais.

 • Associació de Dones de Castellgalí Associació de Dones de Castellgalí

  Es tracta d’una associació d’àmbit social i cultural que té com a objectiu adreçar-se a les dones del municipi de Castellgalí i rodalies per tal de compartir aficions, vivències i, sobretot, una bona estona.

 • Edifici Casal de la Gent Gran de Castelleglí Associació de la gent gran de Castellgalí

  Es tracta d’una associació d’àmbit social i cultural que té com a objectiu adreçar-se a les persones grans del municipi de Castellgalí i rodalies per tal de compartir aficions, vivències i, sobretot, una bona estona.

  S’ubiquen a l’edifici de les antigues escoles (Casal Cultural de la gent gran situat a l’Avinguda Montserrat S/núm).

 • Escola Sant Miquel de Castellgalí Associació de pares i mares de l'escola Sant Miquel (AMPA)

  Es tracta d’una associació d’àmbit educatiu que té com a objectiu afavorir la relació i la coordinació entre les famílies, el personal docent i els alumnes.

  Aquesta Associació porta a terme la seva activitat a l’Escola Sant Miquel del municipi ubicada a l‘Avinguda Montserrat, 8, de Castellgalí.

 • Correfoc de la Festa Major de Castellgalí Associació els Galls del Diable de Castellgalí

  Es tracta d’una associació d’àmbit cultural (música i dansa al ritme de la melodia dels seus tambors) Els Galls del Diable, tenen com a objectiu primordial oferir ritme al municipi en les seves festes i els seus actes assenyalats.

 • Logotip Associació Club Esportiu Pescadors Amics de Castellgalí Club Esportiu Pescadors amics de Castellgalí

  Es tracta d’una associació d’àmbit esportiu que té com a objectiu reunir totes aquelles persones aficionades a la pesca del municipi.

 • Logotip Club Futbol de Castellgalí Club Futbol Castellgalí

  Es tracta d’una associació que té com a objectiu promoure l’activitat esportiva en el municipi i adreçar-se a les persones que vulguin formar part d’aquest col·lectiu esportiu.

  Aquesta associació esportiva disposa de gran activitat dins del municipi. Ofereix futbol 11 i futbol sala.

  L’activitat esportiva es porta a terme al camp de futbol del municipi (pel futbol 11) i a les instal·lacions esportives del pavelló municipal (pel futbol sala).

 • Logotip equipació Club Petanca Amigos de Castellgalí Club Petanca los Amigos de Castellgalí

  Es tracta d’una associació que té com a objectiu promoure l’activitat esportiva en el municipi i adreçar-se a les persones que vulguin formar part d’aquest col·lectiu esportiu.

 • Logotip Club Tennis Taula de Castellgalí Club tennis taula Castellgalí

  Es tracta d’una associació que té com a objectiu promoure l’activitat esportiva en el municipi i adreçar-se a les persones que vulguin formar part d’aquest col·lectiu esportiu.

 • Elenc la roda de castellgalí Elenc la roda de Castellgalí

  L’Elenc la roda de Castellgalí és tracta d’una entitat que des de fa més de quaranta anys ofereix actuacions i espectacles al municipi.

  Aquestes representacions teatrals es porten a terme de manera ininterrompuda en les dates més assenyalades del poble de Castellgalí.

  Compten amb un grup estable que esdevé un agent cultural de primer ordre del poble a través del teatre.

 • balls d'arreu del món En dansa

  Taller de danses que es porten a terme des de fa més de 20 anys. Obert a tothom per aprendre danses  d'arreu del món de fàcil aprenentatge i alhora compartir una bona estona amb noves amistats.

   

 • Joves Galí Joves Galí

  Joves Galí, es tracta d’una entitat de nova creació formada pel jovent del municipi.

  Fa un parell d’anys que ja es va portar a terme la seva formació i consolidació al municipi de Castellgalí. Al llarg d’aquest temps ajuden a coordinar i organitzar diverses activitats amb el Punt Jove d’Informació (PIJ).  

  Els membres d’aquesta associació tenen inquietuds i moltes ganes de portar projectes a terme destinats a joves i a persones grans. Organitzen tant activitats de l’estiu com algunes activitats de la festa major.

 • Unió Esportiva Castellgalí Unió Esportiva Castellgalí

  Associació que té com a objectiu primordial promoure l’activitat esportiva entre els/les persones joves del municipi de Castellgalí i adreçar-se a les persones que vulguin formar part d’aquesta Unió de futbol.

  Aquesta associació esportiva disposa de gran activitat dins del municipi. Ofereix futbol 11.

  L’activitat esportiva es porta a terme a les instal·lacions esportives cobertes 

Darrera actualització: 08.10.2019 | 11:44
Darrera actualització: 08.10.2019 | 11:44